Преси за коса Белисима

Бъдете красиви, стилни и винаги в крак с преси за коса Белисима. Богатият избор от модерни преси за коси, представени от компанията ще задоволят предпочитанията ви и ще ви помогнат да намерите най-доброто решение за вашия тип коса. Сред най-известните модели продукти са: Мини преса за коса Белисима (със 17 см дължина), Нано-керамични преси за сока  с турмалиново покритие и др. Компанията продължава своята традиция да предлага висококачествени преси за коси и продукти за стилизиране на прически на достъпни цени. При нас ще намерите най-изгодните оферти за желаните продукти, които ще получите в минимален срок след покупка. Потърсете ни за повече информация, мнения и въпроси за предлаганите от нас оферти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преса за коса Bellissima Creativity B8 100 от
  ·         Покритие от керамика и кератин - за интензивна защита и мигновена жизненост на копринена, блестяща и еластична коса ·         Двойно действие: INFRARED TEHNOLOGY System Plate  - изключит..
  97.00лв.
 • Преса за коса Bellissima B100 бранд Imetec
  Тип:Преса за коса Плочи: Titanium Gloss Ceramic за лесно плъзгане и защитени, бляскави коси Технически характеристики: ·  Active Plate Technology - плочите прилягат към кичура за лесно оформяне на прическата само с едно движение Бързо загряване (по-малко от 30 сек.) Електро..
  70.00лв.
 • Преса за коса Bellissima B15 50-49лв от колекцията на
  Високи обли плочи подходящи както за изправяне, така и за придаване обем на косата Нано-керамичо покритие на плочите Размер на плочите: 90 x 25 мм плаващи плочи, които се адаптират към кичура, като гарантират максимално приплъзване Бързо загряване (по-малко от 30 сек.) Термо..
  49.00лв.
 • Преса за коса Bellissima Creativity B1 700 NEW марка Imetec
    Преса за коса с йонизатор Bellissima Creativity B1 700 ·  Покритие от Titanium Gloss Ceramic - максимално приплъзване за лъскава и защитена коса ·  Йонизатор с нова ION технология - овлажнява и опитомява непокорната коса ·  Високи заоблени плочи, с..
  78.90лв.
 • Преса за коса Bellissima Revolution BHS1 100 от
  Иновационно Gloss Ceramic  покритие на плочите за защитена коса с копринен блясък Въртящ, нагряващ се цилиндър Функция изправяне и къдрене LCD дисплей Десетстепенен дигитален термоконтрол от 120 до 210˚C Бутон за стартиране въртенето на цилиндъра Бутон за определ..
  139.00лв. 149.00лв.
Обади се