Преси за коса Remington

Преса за коса Remington  се предлага с гаранция 3години.Изберете Германския производител на преси за коса  Remington.Широката гама от преси за коса ще задоволи всички ваши нужди.Независимо дали търсите преса за обем,преса за вафлички,преса за изправяне или къдрене. Remington  Ви прадлага пълна  гама от  покрития на своите преси за коса  с керамични плочи, копринено, перлено, турмалиново, тефлоново покритие, импрегнирани с балсам!
 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преса за коса Remington Shine Therapy S8500 произведено от
  Преса за коса Remington Shine Therapy S8500 Тип: Преса за изправяне Покритие на плочите: Високотехнологично керамично Импрегниран балсам за коса Технология за блясък Заключване на рамената: Да Подвижни плочи: Две Контрол на температурата: Да Минимална температура: 150ºC Максимална температура:..
  149.99лв.
 • Преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200 произведено от
  Преса за коса Remington Wet 2 Straight S7200 Тип: Преса за изправяне Покритие на плочите: Високотехнологично керамично Импрегниран балсам за коса Технология за блясък Заключване на рамената: Да Подвижни плочи: Една Контрол на температурата: Да Минимална температура: 140ºC Максимална температур..
  149.99лв.
 • Преса за коса Remington S9600 Silk от колекцията на
  Преса за коса Remington S9600 Silk Тип: Преса за изправяне Покритие на плочите:Високотехнологично керамично Коприна Заключване на рамената: Да Подвижни плочи:Две Контрол на температурата: Да Минимална температура: 150ºC Максимална температура: 240ºC Заключване на температурата: Да Време з..
  169.99лв.
Обади се